HARVARD YARD CHILD CARE CENTER

Located on the Harvard Campus, The Harvard Yard Child Care Center playground design aims to inspire curiosity, creativity, and joy for the generations of children learning and playing here.  The long rectangular space was parceled into a sequence of captivating play experiences. Integrating playful topography, vertical climbing elements, and a variety of ground surfaces and natural play elements, the design encourages children to explore and engage with the landscape. Moving away from the traditional playground kit the design embeds play elements and opportunities- including active, fantasy, and creative and constructive play-  within the landscape itself. The HYCCC play yard re-imagines play spaces and offers children an arena for open-ended free play.

Project by G2 Collaborative